duminică, 30 ianuarie 2011

O duminică perfectă

Stau pe scaunul de la birou pe jumătate trează, cu gândul că mâine am examen şi încă n-am învăţat mai nimic. Că am chef să lovesc pe cineva.Da...exact ca atunci când vrei să loveşti pe cineva.
Aseară,însoţită de alte două persoane ies la bere...bun,frumos.Una,doua şi a treia...la un moment dat simţi o chemare către toaletă ca doar aşa-i firesc.Masa noastră e undeva în colţul de la etaj,mai retrasă,singurii noştri vecini fiind nişte oameni de sărbătoresc ziua de naştere a cuiva.Sunt trecuţi bine de 30 de ani unii dintre ei,par serioşi şi chiar plăcuţi în felul lor. Lângă noi o masa rezervată,vreo 6-7 locuri aş zice ce urmează a fi ocupată de doi indivizi pe măsură ce eu mă ridic şi cobor la parter.La întoarcere observ că pe jos stăteau împrăştiate nişte acte,aşa că dacă tot erau în faţa mea le zic cu intenţii bune că le-a picat ceva. LOL .
Nici n-apuc bine sa ma aşez pe scaunul de lângă şi cei doi se ridică şi pleacă de parcă s-a dat alerta de incendiu.Un fior îmi străbate spatele...îmi arunc ochii la fotografia buletinului de pe podea...wow seamnănă izbitor de mult cu a mea :))) . Şi le culeg de pe jos repede,apoi bag mâna în geantă să caut portofelul...ia-l de unde nu-i! Din păcate s-au mişcat mai repede decât mine. Ies afară...cine dracu să-i mai găsească? Sunt mulţumită că am toate hârtiile întregi, legitimaţii,cupoane,buletin,carnete,etc.

Prietenii noştri şi-au luat ţeapă,au plecat cu un portofel care nu se închide niciodată (cred că ăsta mi-a fost nororcul că altfel nu-mi cădeau toate pe jos şi acum plângeam după ele ),cu 1 leu ,pentru că banii nu erau acolo şi paguba, singura de altfel usb-ul pe care aveam ...uff fotografii multe, cu parinţii ,cu colegele de cămin :)) din alea de n-ar trebui să le vadă nimeni, semi-nudul meu artistic ,ah...poze cu prietenii de acasă,altele ...singurele pe care le mai aveam cu cineva special pt.mine,scrierile la roman, ceva chestii de pe la şcoală.
Ei bine,nu v-a fost mare prada.Amuzant e că s-ar putea nu fie găsit,era prea mic şi prea negru şi ascuns în spaţiul pt.mărunţiş :)) hehe. Noh...cândva acum doi ani îl găsisem şi eu pe un pod ce trecea Bega,dar nu-i una cu furatul. Până la urmă am învăţat ceva, să fiu de 10 ori mai atentă decât sunt deja.
Ironia face că dacă am fi optat pentru una din locaţiile unde mergem de obicei,aşa ceva nu s-ar fi întâmplat,ne ştim între noi,putem detecta mai bine ameninţările din exterior.Să-mi fie învăţătură de minte!Paşte iarba pe care o cunoşti! :)))

joi, 27 ianuarie 2011

Retuş (aberaţii)



Mărturie stă tăiată,pentru-o mână dezlegată
Complicele pe birou,o foarfecă din plastic nou.
În camera ne-mbracă văzul două fete
Stând faţă-n faţă zâmbitoare şi cochete.

Într-un an crescut-atât,încât pare că s-a pierdut
Printre altele de felul ei, printre urmele unei văpăi
Poatră cu sine mirosul de cireşe
Se-ntinde peste umerii celei ne-alese.

Din sertar răsar pe rând literele unui gând
Se strecoară pe-ndelete către cele două fete
Cântă-n şoaptă despre dor,cântă toate ca în cor
Ne privim mirate-n ochi,în oglinda cea lucioasă
Nu mai e nimic s-o coasă...

marți, 25 ianuarie 2011

putred verde crud

Azi m-am oprit pe marginea raţiunii strigând din nou prin vânt cuvinte pentru tine.Le-am rupt din toate şi le-am scris căci mai întâi au fost decât umile şoapte. Şi stau...
M-am strâns în mine sperând, crezând că am ajuns aproape de sfârşit,dar străzile mă pustiesc la infinit . Şi rar mă mai găsesc precum eram.
Iar în lumina neoanelor zapada parcă-i neagră, stă trează şi nedreaptă din lume să m-aleagă.
Mă poartă către-al său nimic...ori pur şi simplu de zeci de zile-am adormit...
E gol şi sec şi las să treacă gândul că nu-s decât o za,e doar ceva ce n-am să pot nicicând uita.

luni, 24 ianuarie 2011

Fragile Dreams



"Tonight your soul sleeps, but one day you will feel real pain,
maybe then you will see mee as I am,
A fragile wreck on a storm of emotion"

Countless times I trusted you,
I let you back in,
Knowing... Yearning... you know
I should have run... but I stayed

Maybe I always knew,
My fragile dreams would be broken for you.

Today I introduced myself,
To my own feelings,
In silent agony, after all these years,
They spoke to me... after all these years

Maybe I always knew...

duminică, 23 ianuarie 2011

A broken circle



So I threw you the obvious to see what occurs behind the eyes of a fallen angel,eyes of a tragedy.
Oh well,apparently nothing.You don't see me.

vineri, 21 ianuarie 2011

charmed




Ah, s-a sfârşit! Ce? Aşteptarea...cel puţin pentru una dintre problemele ce m-a torturat,aproape sadică şi atât de indiferentă faţă de creierul meu mult prea obosit de ultimele săptămâni.
Am dormit foarte puţin de când m-am întors de acasă,mereu vine somnul după 02:00 ,iar azi noapte mi-am petrecut timpul sărbătorind ziua de naştere a unei prietene de-aici din Timişoara, odată cu ea debutează vărsătorul în calendar :)) ceea ce ar putea explica parţial toată chestia asta pe care o port în trup de ore bune :
vine furtunaaaaa!

Nah,cică asta ar fi una dintre trăsăturile de bază ale zodiei sale, dar să trecem peste moment, peste furtună încă nu , că mai avem de stat în vârtej ,îmi place :)),sunt un om pe marginea prăpastiei,ţintesc spre nebunie,ştiu,ştiu aberez des...măcar atât să se aleagă şi de mine.Odată pierdut în umbre nu te mai deranjează mare lucru,să ai lumea ta e absolut superb cu toate că să prinzi muşte ori să mănânci gândaci de pe petreţi acum nu-ţi sună tocmai apetisant.

Şi cum spuneam,probabil că după atâta încordare şi stres ,sentimentul ăsta de mi s-a răspândit prin toţi porii mă surprinde şi mă găseşte nepregătită. Dar când eşti cu adevărat pregătit de o aşa trăire, una ce rămâne uşor anonimă, nu ştiu decât că momentan o confund cu adrenalina... Păăăăăi da...că dacă faci o adunare simplă a tuturor factorilor din jur te trezeşti că îţi sporesc ameţeala , ştiu eu ce zic :)) iar piesele astea pe care m-am apucat să le ascult (de fapt ascult tot ce am de la HIM de multe zeci de minute), au un rol esenţial. Mi-e bine,mie nefericita.La revedere!



pff...n-am fantezii cu vampiri şi nici nu spun mereu adevărul

marți, 18 ianuarie 2011

nah nah nah naaaaaaaa



you must have been high to say you and I weren`t meant to be and you were just wasting your time...on me : )))

luni, 17 ianuarie 2011

da!



şi sunt on again!
de la ultima postare nu mi-am mai putut accesa contul pe blogger,probleme cu pc-ul,etc :)) nu că aş fi avut ce spune ...dar în fine,mi-a lipsit libertatea de a putea împărtăşi anumite lucruri pe care acum nu le mai pot reproduce în cuvinte.
O seară bună s-aveţi!
Şi cum zice cântecul, none of this will matter years from now...

joi, 6 ianuarie 2011

Waiting for the End



Sitting in an empty room
Trying to forget the past
This was never meant to last
I wish it wasn’t so...

nici eu nu mai stiu ce e cu mine

miercuri, 5 ianuarie 2011

Let the right one...out!

Ma gandeam cati dintre voi ati fi de acord cu o intalnire de dragul de a ne vedea moacele in acelasi loc ,la aceeasi masa ? :)) daca exista dorinta asta desigur...poate inca nu ne cunoastem indeajuns de bine ori nu exista curiozitate,doar ne expunem de-atatea ori pe-aici :)). Uneori imi vin asa niste idei :)),plictiseala de acasa,plus ca mi-a facut mama cafeaua cam tare si reactionez urat la cofeina =)). Anyway cel putin nenea evil e in...sau out ,cum vreti voi.