vineri, 21 ianuarie 2011

charmed




Ah, s-a sfârşit! Ce? Aşteptarea...cel puţin pentru una dintre problemele ce m-a torturat,aproape sadică şi atât de indiferentă faţă de creierul meu mult prea obosit de ultimele săptămâni.
Am dormit foarte puţin de când m-am întors de acasă,mereu vine somnul după 02:00 ,iar azi noapte mi-am petrecut timpul sărbătorind ziua de naştere a unei prietene de-aici din Timişoara, odată cu ea debutează vărsătorul în calendar :)) ceea ce ar putea explica parţial toată chestia asta pe care o port în trup de ore bune :
vine furtunaaaaa!

Nah,cică asta ar fi una dintre trăsăturile de bază ale zodiei sale, dar să trecem peste moment, peste furtună încă nu , că mai avem de stat în vârtej ,îmi place :)),sunt un om pe marginea prăpastiei,ţintesc spre nebunie,ştiu,ştiu aberez des...măcar atât să se aleagă şi de mine.Odată pierdut în umbre nu te mai deranjează mare lucru,să ai lumea ta e absolut superb cu toate că să prinzi muşte ori să mănânci gândaci de pe petreţi acum nu-ţi sună tocmai apetisant.

Şi cum spuneam,probabil că după atâta încordare şi stres ,sentimentul ăsta de mi s-a răspândit prin toţi porii mă surprinde şi mă găseşte nepregătită. Dar când eşti cu adevărat pregătit de o aşa trăire, una ce rămâne uşor anonimă, nu ştiu decât că momentan o confund cu adrenalina... Păăăăăi da...că dacă faci o adunare simplă a tuturor factorilor din jur te trezeşti că îţi sporesc ameţeala , ştiu eu ce zic :)) iar piesele astea pe care m-am apucat să le ascult (de fapt ascult tot ce am de la HIM de multe zeci de minute), au un rol esenţial. Mi-e bine,mie nefericita.La revedere!



pff...n-am fantezii cu vampiri şi nici nu spun mereu adevărul

9 comentarii:

  1. Buna. Furtunile intr-un pahar de apa trec repede, in curand se va lasa linistea si ne vom bucura de ea. :)
    PS
    Nu vad sa citesc comentariile de pe celelate articole(apar cu portocaliu pal), chiar si scrisul din cadrul articolului e greu de descifrat. Cel putin pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
  2. stai ca acum am vazut si eu asta ,modific indata

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) Merci mult, acum e ceva mai bine. :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Ei, nu esti singura. Intr-un fel sau altul, "toti suntem putin luati". Asa ca nu-ti face griji.
    Si ce face Silvia atunci când ii zboara adrenalina prin corp?

    RăspundețiȘtergere
  5. Dragos, dar este evident, scrie pe blog! :D

    RăspundețiȘtergere
  6. awaaaa Kate : )))


    @Dragos
    Cred ca Nice a vrut sa fie un pic ironica : )) dar adevarat,n-am facut nimic special,am baut bere si am gatit : )) o seara linistita acasa ,m-am bucurat aiurea de starea buna in care ma aflam.
    Acum nu prea mai am de ce sa ma bucur,sunt in perioada de refacere dupa iesirea de azi noapte si ma asteapta un teanc de cursuri gata sa fie devorate.
    awaaaaaa

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, font-ul cu care scri il descifrez destul de dificil. Imaginea din postarea ta imi aminteste de piesa de teatru la care am fost aseara "Aeroport", ai vazut piesa?

    RăspundețiȘtergere
  8. nu, n-am vazut-o,stiu ca e cam greu de citit dar n-o sa ramana asa ;)

    RăspundețiȘtergere