miercuri, 5 ianuarie 2011

Let the right one...out!

Ma gandeam cati dintre voi ati fi de acord cu o intalnire de dragul de a ne vedea moacele in acelasi loc ,la aceeasi masa ? :)) daca exista dorinta asta desigur...poate inca nu ne cunoastem indeajuns de bine ori nu exista curiozitate,doar ne expunem de-atatea ori pe-aici :)). Uneori imi vin asa niste idei :)),plictiseala de acasa,plus ca mi-a facut mama cafeaua cam tare si reactionez urat la cofeina =)). Anyway cel putin nenea evil e in...sau out ,cum vreti voi.

8 comentarii:

  1. Eu nu sunt deloc curioasa. Ador misterul, chiar ma deranjeaza sa vad pozele celor pe care ii cunosc pe bloguri. Adica...imi pierd brusc interesul pentru ei. Nu imi place sa imbin viata reala cu virtualul. Cei care ma cunosc de pe bloguri imi stiu deja prea multe secrete...nu m-as simti bine in preajma lor si in realitate.

    RăspundețiȘtergere
  2. :) eu am dezvoltat o relatie si dincolo de blog cu doua persoane din lista mea,insa nu e nici pe departe un lucru care sa ma faca sa-mi pierd interesul,ma rog, sa am cui impartasi unele lucruri pe care nu le pot posta direct pe blog,e mai important decat restul aspectelor,iar feedback ul are alta rezonanta,is mai grabita eu de fel :D nu prea am rabdare

    RăspundețiȘtergere
  3. Sincer sa fiu, mie mi-ar placea o intâlnire. Deja exista câteva persoane cu care m-am intâlnit (vorbesc de persoane cunoscute pe blog) si eu cred ca ar fi o actiune buna din mai multe motive, principalul fiind ca ne responsabilizeaza.

    Pâna una-alta, declar aici sub proprie semnatura ca NU sunt eu cele doua persoane din relatia ta dincolo de blog :-) . Asta ca sa fie lucrurile clare.

    Pe Nice o inteleg. Ea e ca fotonul. Fotonul, când vrei sa-l analizezi ca unda, ti se arata corpuscul; daca incerci sa-l analizezi ca si corpuscul, pare a fi mai mult unda. Asa si Nice. Daca nu exista posibilitatea unei intâlniri, ea parca ar vrea. Daca cineva face o propunere, brusc ii place misterul.

    In orice caz, eu zic sa ne gândim la idee. Promit eu sa o conving pe Nice ca e o idee buna :-)

    RăspundețiȘtergere
  4. =)) mi-ai explicat intr-un fel cu totul si cu totul original,oricum esenta e numai buna,inteleg ce zici. Aprob,nu esti tu dincolo de blog,e vb.de fapt despre buty si worsakeend,nu-i nici un secret.Cu al doilea intentionez sa sacrific o bere...poate maine,ca acum sunt in bucuresti si cine stie cand mai avem ocazia. ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Silvia, esti in Bucuresti si abia acuma spui?!?!?! Cât stai?

    RăspundețiȘtergere
  6. mi-ar plăcea...dar distanţa ne omoară! de la mine la tine sunt doar 9 ore:(((

    RăspundețiȘtergere
  7. maine plec acasa,momentan sunt in oras :))

    RăspundețiȘtergere
  8. nice is in bucureeeesti! ce tot zic eu aici :)))

    RăspundețiȘtergere