sâmbătă, 5 februarie 2011

A fi sau nu fi capricorn

Well,nu ştiu de ce am vrut să scriu chestia asta pentru că de cele mai multe ori mă enervez ca naiba când vine vorba de zodii pentru că se trezeşte vreunul să strige sus şi tare că el nu crede în aşa ceva,dar dacă-l descoşi 5-10 minute descoperi fără să-ţi zică,în ce categorie intră.Apoi mai sunt ăia de confundă tot timpul horoscopul cu zodia,etc. şi desigur cei care te ameţesc despre cum zodia lor e cap de afiş,nu mai detaliez.
În fapt există calităţi şi defecte de fiecare parte.

Eşti bun şi foarte prost în acelaşi timp,acceptă! Bine...personal am şi eu antipatiile mele dar nu despre asta vreau să vorbesc,se lasă cu ceartă şi nu-mi plac scenele.

Diferenţa e la nivel de defect,sau aşa prefer s-o văd eu.Cu toate neajunsurile semnului ăsta sub care m-am născut ,dac-ar fi să am posibilitatea de a alege nu prea l-aş schimba pe nimic.Acum poţi să spui că e stupid,am să îţi zic de ce merg pe ideea asta.Calea mea e presărată cu de toate, iar eu aspir la o recompensă imensă până voi muri :)) .Asta mă ajută să păşesc mai departe deşi disper uneori de parcă s-a terminat banda.

Ador să cred despre mine că nu-s de duzină,că sunt sucită îmi sună de la o vreme ca un compliment,nu prea-mi pasă de ce cred restul şi trăiesc în lumea mea .
Să nu credeţi că vorbim despre teribilism ,sunt chiar o fire paşnică pentru că îmi lipsesc mijloacele ,altfel îmi îmbolnăveam părinţii cu mult timp în urmă. Partea foarte proastă e că mă pierd repede în trăiri intense,mă despart cu greu de ceva,fie şi ceva ce n-am avut niciodată cu adevărat şi am o înclinaţie nemaipomenită spre dezastru.
Mă gândeam că unul dintre motivele pentru care nu îmi găsesc nimic de lucru este pentru că nu sunt bună la nimic.Încep să cred că am foarte multă dreptate,a început să mă tortureze,eu trebuie să schimb situaţia dar m-am împotmolit. Dincolo de asta sunt un eşec când vine vorba de a socializa în medii închise,nu mă adaptez deloc,în timp ce cu puţinii oameni pe care-i las să mă cunoască şi care prezintă rabdarea necesară,ajung să fiu sarea din bucate.Chestia asta îmi sporeşte mândria ,iată alta păguboasă...

De relaţii amoroase nici nu mai aduc vorba.Noi ăştia din capricorn avem cele mai mari şanse să vă persecutăm câtă vreme ne trăim 70% din relaţie la nivel imaginar.Vrei nu vrei,avem prea multă dragoste de oferit : )))))). La capătul opus stă faptul că dacă nu ne interesezi de la bun început ,aşa va rămâne pentru tot restul vieţii.

Unul dintre lucrurile care mă deranjează la mine şi de care mă ruşinez ,este că promit mereu mai mult decât fac cu adevărat.Nu pentru că aş vrea să păcălesc audienţa,ci doar pt.că mă entuziasmez ca un animal în faţa prăzii şi uit că nu e nimic bătut în cuie,orice poate să-ţi scape printre degete când ţi-e lumea mai dragă. Tot din cauza asta mă bucur din orice prostie la fel cu mă supăr din orice fleac şi despic firul în 10.

Deci care sunt până la urmă avantajele mele?

"Concretizez material toate gandurile cratoare utile revelatiei functiei mele interioare si mi le asum cu toata libertatea."

Perseverenţa,aspiraţie,maturitate,succes....încă aştept.

Negativism,fugă de schimbare,fatalitate,pesimism,superioritate,orgoliu,
obstacol,răceală,singurătate,încăpăţânare...îmi ies prin toţi porii.

Sunt cu capul în nori de ani buni.Problema se pune altfel,e oare realizabil?
Până atunci ar trebui să-mi ţin picioarele pe pământ ca să-mi uşurez existenţa,trebuie să mă conectez la lumea reală ori voi fi o învinsă.

12 comentarii:

  1. pe scut fiecare din noi isi cauta un echilibru in viata...fie ca acesta vine din securiatea emotzionala fie vine din hoby-uri, vicii....nush ce sa zic esti un pic cam critica..poate ca intr-o buna zi vei gasi raspuns la toate intrebarile .. pana atunci eu zic sa experimentezi ca poate descoperi ceva inedit si care o sa-ti placa.

    RăspundețiȘtergere
  2. pe scurt încerc : ))
    mă mir ca n-am simţit ...zodia din tine la replica asta aşa cuminte

    RăspundețiȘtergere
  3. "Tot din cauza asta mă bucur din orice prostie la fel cu mă supăr din orice fleac".

    Mi se pare ca traiesti destul de intens...si asta n-are cum sa fie altceva decât un lucru bun. Restul...se poate schimba, daca tii neaparat.

    Eu nu prea sunt convins de zodii, nu stiu de ce, mai ales ca din punctul asta de vedere sunt foarte bine aranjat (daca as fi in alta zodie, bineinteles ca si eu as zice ca n-o dau pe nimic in lume; bine ca nu e cazul!). Dar nu sunt sigur ca e meritul meu. In orice caz, incerc sa fiu mai degraba sub scut decât pe scut. Zic si eu.

    RăspundețiȘtergere
  4. trăiesc intens şi dacă aş putea aş trăi şi mai intens de atât : ))
    lasă că mă fac eu mare

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte bine, mi se pare un plan foarte bun pe termen mediu.

    "Problema se pune altfel, e oare realizabil?". Adica...ce sa fie realizabil?

    Ti-as sugera sa nu te faci mare. Ramâi pe cât posibil asa cum esti. Ah!, exista o mica problema, zodia...ce pacat ca n-o poti schimba....

    RăspundețiȘtergere
  6. :))tocmai spuneam că n-aş schimba-o,mă rog şi ce să fi fost în loc de asta?

    RăspundețiȘtergere
  7. Leoaica?

    Si eu ... tocmai spuneam ca, daca as fi fost altceva, as fi zis la fel: ca nu mi-as schimba zodia. Ce altceva as fi putut zice? Zi si tu.....

    Ce sa fie realizabil?

    RăspundețiȘtergere
  8. leu?!

    aaaa,nu merci

    nu-mi plac deloc femeile leu

    RăspundețiȘtergere
  9. ai rezumat perfect zodia:)))da, şi eu aştept recompensa aia dar am ajuns la concluzia că ar fi mai bine să mi-o procur singură. sunt aeriană ca şi tine dar pe de altă parte îmi lipseşte profunzimea, îmi plac schimbările, îmi place să petrec timpul cu oameni interesanţi şi plini de viaţă (ca şi mine) - ţi-am zis că bate vântul de vărsător. Faza cu relaţia la nivel imaginar...hm...decât în imaginar mai bine neeext =))))

    se spune că capricornii au cele mai multe defecte, dar ştiu să le ascundă. eu zic să transformi defectele în atuuri. cum ziceai şi tu: defectele fac diferenţa. spre exemplu, defectele pe care le enumerai tu acolo mi se par calităţi- te diferenţiază de ceilalţi. dacă am fi toţi happy şi superficiali, unde vom ajunge? sper să găseşti răspunsul.

    p.s. (total la extremă cu ce ţi-am zis mai sus=)) eu una nu sunt pentru capricorn (bine că-s la periferie şi nu sunt 100%) zodia lui eminescu - cum zice cineva e prea defectă: de la seriozitate maximă până la egoism - toţi aşteaptă salvaţi în loc să trăiască la naiba!!
    aş prefera să fiu rac sau vărsător.

    maaamă că am scris, nu glumă!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. În primul rând mă bucur că ai comentat.

    Ceea ce mi s-a întâmplat mie cu vărsătorii pe care i-am cunoscut până acum este foarte plăcut (doi la număr mai exact,de sex feminin)
    O simpatie reciprocă ne-a captat din prima :)),era ca şi cum ne-am fi ştiut şi ne-am fi cunoscut deşi nu ne văzusem niciodată.
    Mi se par copii afectuoşi :D.Am nevoie de astfel de oameni,îmi ridică moralul.


    Totuşi sunt foooarte diferiţi de capricorni, mă mir că ai alege în favoarea lor.

    Sunt în compania unei vărsătoare aici în Timişoara mai mereu. Îmi place că e plină de viaţă şi are o capacitate mare de a înţelege şi accepta lucrurile din jurul ei.
    Eu în schimb sunt închisă şi uneori tind să judec. Desigur dacă nu am avea şi ceva puncte în comun nu cred că ne-am înţelege bine.

    Poate tinzi mai mult spre ei din cauza ascendentului :P .
    La mine e în peşti şi după cum ştii...capricornul are coadă de peşte,ceea ce face din mine un semn mai pronunţat.Cred că mă apropii de ăla tipic ,exceptând faptul că nu prea am aşa o latură materială foarte agresivă.
    Adică recunosc că îmi pasă de asta dar numai pt.că am nişte aspiraţii de natură spirituală care se pot concretiza prin prisma acelor elemente materiale,sună complicat nu ştiu cum s-o zic mai bine.
    Din cauza visării superficialitatea la mine e o adiere printre ramurile copacilor : )).

    Cred că dacă aş considera totuşi să aleg,atunci aş prefera să fi fost berbec .

    RăspundețiȘtergere
  11. în peşti???auăleu..peştii sunt şi mai introvertiţi decât capricornii şi mai au şi numeroase vicii. dar compensează cu frumuseţea şi talentul.

    berbec...hm...mi se par oportunişti...prea cred că lumea se învârte în jurul lor...

    acum nu vreau să generalizez, dar am făcut-o deja:d

    RăspundețiȘtergere
  12. mda...ti-am zis eu ca la mine e grav =))

    nu stiu,poate berbec pt.ca nu sunt asa firi complexe ,in principal admir ca sunt inventivi si curajosi in intiativa...sa fie asta o modalitate mai frumoasa de a defini oportunismul?
    =)))

    RăspundețiȘtergere