sâmbătă, 13 august 2011

Weekenduri pe fugă

Din categoria "roagă-te de vară să mai zăbovească" am născocit o provocare. Să port papuci până hăăăt în noiembrie. Daaa :)).

S-au scurs zilele de vară foarte repede, mă animă însă speranţa că prognoza meteo va anunţa timp frumos până târziu în toamnă, aşa cum se întâmpla uneori în anii trecuţi. N-o mai fi el octombrie prieten cu costumul de baie, dar câtă vreme mai pot păcăli hainele groase, mă declar mulţumită.

Abia am reuşit să dorm astă noapte. Azi cafeaua e grozavă, cred că încep să depind de ea, dacă tot am renunţat la unele vicii mai vechi. Mda, nu ştiu cum s-a întâmplat că am făcut o săptămână fără să fumez. Nici n-am simţit nevoia până aseară când am avut câteva ore mai tensionate, dar m-am abţinut cu succes. Nu mi-am propus să fac nimic pe viitor din treaba asta. Poate chiar azi aprind vreuna.
Dezintoxicare în toată regula, nici bere n-am mai degustat, am trecut pe suc, ok, mai mult apă...iar de mâncat n-am nici o poftă.
Deşi mi-e greu să recunosc, august mi-a adus întotdeauna anumite schimbări. Poate trecerea de la un anotimp la altul...Oricum nu ştiu când mi-a căzut în dizgraţie.

S-aveţi o sâmbătă frumoasă!


4 comentarii:

  1. Imi aduc aminte cu groaza ca anul trecut in octombrie se instalase deja bine de tot iarna, de eram nevoita sa port haine groase, chiar paltonul.
    Insa anul asta sper sa ai dreptate, iar timpul frumos, caldut si insorti sa tina pana in noiembrie. :D Si eu ador sa ma imbrac mai lejer...
    Succes deplin cu dezintoxicarea si weekend de vis iti doresc! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu unul iubesc toamna :). Dar cred ca stii :).
    Sambata frumoasa si tie:)!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu obişnuiesc să mă rog de Iarnă să mai zăbovească, căci de soare mult mă tem. Probabil, cerând fiecare altceva, se descurcă şi anotimpurile cum pot...

    RăspundețiȘtergere