miercuri, 29 septembrie 2010

Sfarsit de septembrie



Sursa : http://wallpaper.wallpedia.org/

Uneori simt nevoia sa plec,departe de restul...fara sa-mi pese,doar sa plec.Singura,nestingherita.
Anul asta n-a fost zi in care sa nu ma las purtata de gandurile ce ma plimbau dintr-un punct intr-altul.
O incapere nestiuta,un alt peisaj intrevazandu-se de partea cealalta a ferestrei.Sosele ce-alunecau serpuit sub ropotul ploii printre trunchiurile copacilor pe care-i desparteau lasandu-i de-o margine si de alta cu strigatele lor disperate,cu fruntile incretite ,fara de brate...Apoi ceata din fiecare dimineata,zambetul meu si ceva similar cu bucuria.
Ohh si cum mai respiram adanc spunandu-mi ca as putea trai asa pentru totdeauna.
Mereu altundeva decat acolo unde sunt si totusi in acelasi loc.Cu siguranta exista si nu-i doar inchipuit ci inca e nedescoperit.
Ma intreb daca vreodata voi reusi,daca va veni clipa aia in care ma voi putea rupe de toate ,momentul in care n-o sa mai simt ca datorez o decizie cuiva,ori ca pur si simplu actiunile mele se vor dovedi cu adevarat descatusate de povara nerespectarii cerintelor altora,atunci cand ma voi multumi pe sine...ei ,pare cale lunga,nu? :)
Ce e libertatea?
Cum o percepi tu?
Ce simt eu nu e egoism, egoismul nu e compatibil cu sufletul meu labil,căci nu ma simt ca un om rau ci doar ca unul coplesit de neputinta,rana deschisa adanca si trista,nascuta din frustrare.
Complicat...si-am spus destul.
Hai sa lasam problemele ,avem de construit visul.
La tine cum incepe?

12 comentarii:

  1. Libertatea?
    Atâtea s-au zis despre ea... Cineva zicea că însuşi ”omul e libertate” (ceva citit prin manualul de filosofie din clasa a 12-a :P). Probabil că fiecare bucată amărâtă dintr-o acţiune mega-banală e un ”atom” din libertate. Şi atom cu atom dă moleculă [:))]
    Cum începe calea înspre libertate sau visul? Ambele implică o stare cam ciudată, cufundată într-o ceaţă deasă, multă frică de necunoscutul aflat prin ceaţă, multă nehotărâre... Multe, oricum :P

    Postare scurtă şi faină :)

    RăspundețiȘtergere
  2. apreciez "scurta" pentru ca stiu ca de obicei scriu cam mult =)), sa vezi in viata de zi cu zi ce-am sa te mai dascalesc : ))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ufffffff, inabordabilo, ce chestii complexe discuti si tu ... Dintre toate subiectele care exista pe lume, la libertate am fost intotdeauna sensibil. Pentru ca libertatea mi se pare cea mai importanta.

    Niciodata nu m-am simtit atât de liber pe cât as fi vrut. Am fost invatat cu frica fata de autoritate, cu respectarea regulilor si orice incalcare a conventiilor mi s-a parut un sacrilegiu de neconceput. Când m-am desteptat...era prea târziu.

    Cum incepe? As vrea sa-mi schimb slujba, sa am o pensiune in creierul muntilor, sa organizez expeditii in Apuseni, sa fac drumetii, sa ma pot scalda in lacuri de munte pe timp de iarna si sa vânez vânatori de ocazie. Cam de pe aici de pe undeva ar incepe visul meu....

    RăspundețiȘtergere
  4. :))) Dragos vad ca iti mentii tare pozitia pe faza cu "inabordabila" , ceea ce ma amuza copios pt.ca nu prea inteleg de unde vine.
    subiectul nici n-a fost pus la cale , sunt spontana :P =)),scriu ce simt
    sau ce...obisnuiesti sa regizezi?

    RăspundețiȘtergere
  5. La mine-ncepe, de regulă, promiţător...

    RăspundețiȘtergere
  6. @Vania
    pentru toti incepe asa,nici nu cred ca s-ar putea altfel

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Silvia, cum de unde vine??? De la tine! Ai zis intr-o leapsa ca multa lume te considera inabordabila...

    RăspundețiȘtergere
  8. Incepe din suflet. Pe el nu ti-l poate incatusa nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  9. @Dragos : ))) stiu asta dar se pare ca ai luat-o de buna fara sa probezi,plus ca e doar un aspect nu o trasatura esentiala :P

    RăspundețiȘtergere
  10. @ Silvia, pai asa sunt eu, credul....iau de bun orice zice preopinentul, pâna la proba contrarie. Mai ales ca nu am cum sa probez :-)

    RăspundețiȘtergere
  11. @Dragos
    I hate your name =)) nvm the rest

    RăspundețiȘtergere