joi, 21 aprilie 2011

Zile cu soare


Foto: Mihai Muntean

Aşadar a venit şi Joi,timpul pentru împachetat şi pus la punct ultimele detalii.Dacă altădată era o zi haotică cea dinaintea oricărei plecări,am descoperit că nimic nu face mai bine decât renunţarea la o planificare riguroasa,care deşi menită să mă scape de stres,mai mult mă irită. Astfel că azi sunt destul de relaxată. Mâine la orele dimineţii sunt în tren spre Bucureşti şi asta e tot ce trebuie să ştiu! Pot fi şi spontană,zau! :))

Săptămâna aceasta a fost...hmm cum aş putea-o cataloga? A fost de-a dreptul lipsită de griji,mi-am limpezit mintea şi-am lăsat pe cele rele să treacă. A fost ciudat însă că pe undeva nopţile mi-au adus de vreo 3 sau patru ori,patima în somn.A mea ,pe cât de dulce,pe-atât de-amară. Credeam că a pălit îndeajuns şi încă mai cred că e doar un truc bizar,o altă încercare.Am izgonit-o din realitatea înconjurătoare cum am putut mai bine,dar ea a găsit să-mi facă sufletul să tresară în liniştea deplină a miezului nopţii,atunci când nimeni în afară de noi două n-avea să afle ce se va fi întâmplat.
Visul nopţii trecute a fost dintre cele mai ciudate,a fost mai real ca oricare de până acum.Ai fost acolo,aş putea să jur că în carne şi oase. E ca şi cum m-aş fi desprins de o altă lume la atingerea parchetului cu talpile goale.Nu mă puteam opri din tremurat,m-a tulburat neaşteptat şi tot ce vreau e să scap de senzaţia asta cu care m-a ţintuit. În mod stupid am impresia că simţi tot ce mi se întâmplă.

Pentru că mâine am să plec vă doresc de pe acum să aveţi zile frumoase,sărbători fericite şi să ne regăsim cu bine când va fi cazul.Eu nu ştiu despre asta,căci am câteva lucruri de făcut pe-acasă care necesită timp.Probabil undeva pe 3 sau cel târziu 4 Mai, îmi voi pune degetele pe tastatură...sau cine ştie,dacă am mai mult noroc,poate se întâmplă şi mai devreme :D şi dacă domniile unora dintre dumneavoastră vor avea spaţiu şi interes, ne vedem până la urmă la o bere.

Un weekend cât mai plăcut! O să-mi lipsiţi!

8 comentarii:

  1. Silvia, tu iti petreci Sarbatorile in Bucuresti? Esti cumva bucuresteanca?
    Si eu iti doresc zile senine, frumoase, cu multa pace si lumina in suflet, cu bucurie si speranta. Paste Fercit! :)
    PS
    Si tu o sa ne lipsesti noua.:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nice ,locuiesc la 35 de minute de Bucuresti,in orasul Titu,dar ca sa ajung acolo trebuie sa trec prin capitala :)).
    O sa fiu si prin Bucuresti,probabil in vizita sau la spital :)).
    Merci de urari,o sa astept cu nerabdare sa va citesc :D ca lipsesc cam mult.
    DAR...:)) poate iepurele cel batran de acasa ...=))))) imi face vreo surpriza portabila, 1.3 kg ,10.1 inch . Doamne`ajuta! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Iti doresc din inima sa ti se indeplineasca dorinta. Si nu doar asta, ci in general, sa ai parte doar de surprize frumoase. :) Take care, big hug. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. ;)) Trebuie sa incheiem o conventie,eu dau bursa pe 5 luni,el restul. Noh...iti multumesc inca o data si iti doresc de asemenea sa ai parte de sarbatori frumoase! Hug you back! :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Hristos a inviat!

    Imi pare bine ca ti-ai revenit. Din nou.

    Visul e poarta de comunicare cu universul si poate ca e important sa-i acorzi atentie. Cam despre ce era vorba (dupa atingerea parchetului)?

    Mai esti in Bucuresti? La spital??? Pai de ce la spital?

    RăspundețiȘtergere
  6. @Dragos'

    Despre nimic, niste unde de dupa soc :)),sunt bine inca n-am ajuns la spital, ceva probleme de sanatate dar nu vreau sa discut aici despre asta. Abia ce am ajuns in Tm.Seara buna!

    RăspundețiȘtergere