miercuri, 2 februarie 2011

Gata!

Şi mi-am zis de muuulte ori "Asta trebuie să înceteze!".Cred că mi se resetează memoria la fiecare 60 de secunde altfel nu-mi explic de ce în fiecare moment fac ce fac şi mă gândesc iar . Am închis circuitul,păstrez pentru mine toate ideile ce-mi sar dintr-o emisfera cerebrală în alta.Faptul că aş mai vorbi altcuiva despre ceea ce se întâmplă în capul meu,mi se pare incredibil de stupid,aşa că tac.

Cumva trebuie să înceteze toate!
O să tac şi se va şterge la un moment dat.
Ţine doar de mine...

Ah,de-ai da de mâncare unei maimuţe şi-ar fi face trecerea mai repede ca mine.

Nu pricep mai nimic din ce se întâmplă.De ce dracu îmi e atât de greu să mă trezesc ...la prânz ori când mă trezesc eu,şi să nu-mi mai tulburi în mod constant gândurile?
Vreau o cutie,am nevoie de o cutie unde să te închid pe veci,din care să nu te mai scoată nici un cuvânt al nimănui în faţa mea.
Mă vreau aşa cum sunt acum,desigur exceptând regretele care-mi mănâncă oasele,dar în ansamblu sunt cu mult mai plăcută.Mi-am promis că nu voi mai acţiona niciodată asa prosteşte...oricât de intense mi-ar fi trăirile.Mi-e ruşine de tot ce-am simţit şi nu trebuie să fiu vreun geniu să-mi dau seama că asta nu sună deloc bine.
În rest chiar aş zice că fac progrese spre un mod mai sănătos de viaţă.
E o luptă continuă cu mine.Ca o ceartă între doi copii,unul se zbate să alerge iar celălalt nu-l lasă nici de nebun.Vreau să se sfârşească!
Hai să facem un pact...pocneşte tu din degete şi doreşte-ţi să mi se îndeplinească dorinţa.

2 comentarii: