vineri, 5 august 2011

Planete

Cum iubeşte Capricornul?

Stil romantic : În genunchi...tu în genunchi în faţa lui!


CAPRICORNUL are tendinţa de a se proteja în faţa suferinţelor sentimentale, păstrând o oarecare distanţă. Este melancolic şi visător, înclinat spre singurătate. În dragoste se manifestă introvertit şi chiar dacă iubeşte cu pasiune, nu face vizibilă trăirea sa interioară datorită autocenzurii pe care şi-o impune.
Căsătoria sa este dictată mai mult de raţiune decât de sentiment sau atracţie fizică. (shit!)

Poate avea parte de iubiri instabile, mai mult la nivel imaginar. (LOL...tipic mie)
Nu ştie sa fie tandru, fiind uşor distant şi rigid. Este timid şi idealist în dragoste.

BUUUUN ...

Poate avea parte de a sexualitate manifestată târziu, poate chiar reprimată. Educaţia din familie e posibil să-i fi impus autocenzura instinctului erotic şi al emoţiilor. Poate trăi din când în când un blocaj sentimental, provocat de teama de erotism. Priveşte sentimentele cu multă detaşare şi înţelepciune, fiind prudent în implicarea într-o relaţie sentimentală. (perfect adevărat, cu excepţia momentelor în care se îndrăgosteşte şi îsi CAM pierde capul... oricum niciodată definitv)

În momentele dificile pe plan sentimental dă dovadă de multă detaşare şi sânge rece, deşi este vulnerabil la suferinţe sentimentale, decepţiile făcându-l să se retragă în singurătate, interiorizându-se şi mai mult şi alunecând în pesimism. Totuşi poate trece peste crize, revenindu-şi încet dar sigur.
Un Capricorn este greu de cucerit, datorită aparenţei sale uşor distante care dă impresia că nu ar fi interesat într-o relaţie sentimentală.


CAPRICORN - CAPRICORN Un cuvânt : nu! :)) Cineva încerca să îmi spună că ăsta e acel 100%... Mă cunosc pe mine şi NU AM NEVOIE DE ÎNCĂ O PAGUBĂ :)).Pace! De altfel, nu există 100%.

Singura dificultate în această relaţie este tocmai faptul că amândoi sunteţi mult mai interesaţi de succesul socio-profesional decât de cel conjugal.


CAPRICORN - PEŞTI mmmmmmda, cineva care mă poate asculta la infinit...aka cineva care mă suportă :)) şi am o listă întreagă de prieteni născuţi sub semnul ăsta şi un ascendent care strigă tare...eu vă înţeleg, hugs!


Acest amestec de pământ şi apă poate fi fundamentul unei relaţii cu adevărat extraordinare! Cunoscându-l îndeaproape, în timp îi veţi înţelege cele mai ascunse dorinţe.
Peştele îşi doreşte să aline suferinţele altora, suferind alături de ei. (LOL)
Peştele pare să fie construit numai din vise şi emotii, cel puţin aparent. Ceea ce nu puteţi înţelege este lipsa de materialism a Peştelui.


CAPRICORN - BERBEEEEEC :D zic de pe-acum best friends, voie bună!

Ce aveţi în faţă? Un drum accidentat. Fiecare îl va aprecia în felul său, pentru că modul de a vă orienta în spaţiu este foarte diferit. Berbecul este un egocentric pe care îl toleraţi cu mari eforturi. Mai mult decât atât, libertatea şi spiritul de aventură care îl caracterizează pot să vă enerveze teribil. (nu nu nu...nu :)) uneori e bine aşa, serios...)


CAPRICORN - TAUR Risc şi trăiesc fiecare clipă?

Soarele acestui semn se află în domeniul care corespunde iubirii adevărate, necondiţionate. Taurul este prudent, de încredere, practic - toate calităţile pe care le căutaţi la un partener.Taurul ştie să păstreze armonia.
Şi uite unde se duce punctul în plus...dar cu toate astea...scriu maaaare de tot, NESIGURANŢĂ, detest cum gravitează în jurul cuiva uitând de obiectivitate, e ca şi cum n-o să pot crede niciodată ceea ce mi se spune pentru că nu ştiu dacă are vreun fundament.


CAPRICORN - GEMENI Nu scriu nimic pentru că e una dintre cele mai neinteresante situaţii.


CAPRICORN - RAC

Nativul din zodia Racului s-a născut la şase luni distanţă în zodiac, în consecinţă îl veţi găsi fie complementar, fie la celalalt pol al valorilor dvs. El guverneaza casa şi familia pe când Capricornul este interesat de carieră şi statut social. Deşi munceşte din greu, Racul nu este dispus să depună acelaşi efort individual ca dvs. Vă va facilita stilul de viaţă la care aspiraţi, dar nu aveţi nici cea mai vagă idee despre ce ar trebui sa faceţi în schimb!
Părerea mea, anost.


CAPRCIORN - LEU Ooops!

Din perspectiva astrologiei, o astfel de relaţie este sortită eşecului, pentru că dvs. sunteţi un semn de pământ, iar Leul de foc. De obicei, pământul este cel care nu prea tolerează elementele de foc, dar dacă vă uitaţi mai atent la câte aveţi în comun, veţi fi chiar foarte surprinşi. Amândoi vă daţi în vânt după o viaţă socială bogată, dar Leul este mai exuberant şi mai deschis, pe când dvs. sunteţi mai rezervat.
Relaţiile sociale sunt foarte importante pentru amândoi, dar din motive diferite: unul vrea să se distreze, celălalt vrea să-şi extindă "influenţa". Dvs. v-aţi recunoscut, probabil, în cel de-al doilea. Leul se poate dovedi pe cât de lipsit de spirit practic, pe atât de încăpăţânat - două însuşiri ce vă vor scoate peri albi!


CAPRICORN - FECIOARĂ
awwww cică suntem perechea Raiului...

Fecioară şi Capricorn. Pamânt de două ori, ce-ar putea să nu meargă între voi? Două semne de Pământ ca voi ar trebui să se înţeleagă perfect, după toate standardele cunoscute şi necunoscute ale astrologiei. Cam astea au fost veştile bune.

Să fim sinceri : orice Fecioară de pe lumea asta e perfecţionistă. Nu "puţin" perfecţionistă, nu "cam". Ci de-a dreptul perfecţionistă. Adesea, Capricornul simte şi el acelaşi lucru. Problema începe să se arate când toată chestiunea intră pe complicatele cărări ale minţii unui Capricorn. Deşi e semn de Pământ, nu e foarte pământean. Şi tot la fel, deşi e semn de Pamânt, nu e chiar mereu aşa de serios cum ar trebui.

Well...de când mă ştiu primele iubiri şi toate iubirile după alea dintâi, inclusiv cele din filme, au fost Fecioare... Şi totuşi e ceva care atrage şi e ceva care doare...ceva care lipseşte.


CAPRICORN - BALANŢĂ Provin dintr-un cuplu format din aceşti nativi...aşa că pas!


CAPRICORN - SCORPION O da... :))) Putem să o ţinem aşa la nesfârşit, avem în comun apa.

Avem de-a face cu o pereche senzaţională! Dvs. puneţi fundaţia solidă, iar Scorpionul vă umple totul cu pasiune şi stabilitate. Emoţiile lui extreme, pasiunile lui - printre care şi aceea pentru dvs. - vă fascinează.
Scorpionul deţine o mare viclenie care, combinată cu aptitudinea dvs. financiară, vă va aduce multă bogăţie. Există totuşi o problemă: partenerul dvs. este foarte preocupat să cheltuiască sumele pe care dvs. le strângeţi muncind din greu. Dacă doriţi să stopaţi pierderile din buget, nu aveţi decât să vă căsătoriţi cu el. Are o mare capacitate de muncă şi poate depune eforturi enorme pentru a realiza ce-şi pune în cap. În acest cuplu, dvs. vă veţi manifesta mai flexibil decât de obicei: veţi realiza foarte curând că este imposibil să vorbiţi cu un Scorpion altceva decât ceea ce îl preocupă.

AMIN! :))


CAPRICORN - SĂGETĂTOR Recunosc, e poate singura mea fantezie... ;))

Iată o pereche cu adevarat dificilă.
LOL, trebuia să fie...

Săgetatorul este un optimist şi un jovial, iar dvs. sunteţi rigid şi realist. În consecinţă, el vă va reproşa pesimismul. Din partea dvs., văzându-l aşa vesel şi gata să se aventureze, îl puteţi clasa imediat ca "inconştient".
Din punct de vedere fizic, Săgetatorului îi place să exerseze, de aceea poate fi foarte abil şi s-ar putea să vă râdă în nas, spunându-vă, în glumă, cat de... stângaci sunteţi! Acest lucru vă va înfuria şi vă va determina să faceţi numai ce vreţi - sau n-o să vă mai vină sa faceţi nimic fără să vă lăsaţi îndrumat de partener. Oricum, modul direct în care se exprimă Sagetatorul este la polul opus rigorii şi diplomaţiei dvs. Se prea poate să vă simţiţi adesea înfuriat şi umilit.


CAPRICORN - VĂRSĂTOR N-o să meargă între unul care tânjeşte şi altul care uită peste noapte...Şi asta o spun bazându-mă doar pe relaţia cu persoanele de sex feminin. Şi uite...


Dvs. sunteţi tradiţionalist până în măduva oaselor, ori Vărsătorul nu dă doi bani pe statul social, aşa cum faceţi dvs. El nu se jenează să şocheze, să revoluţioneze - ba dimpotrivă! Chiar dacă Vărsătorul dvs. nu este un caz tipic, oricum are un temperament mai rece decât al dvs. Viziunea lui asupra lumii este plină de obiectivitate. Nu prea lasă sentimentele să se amestece cu raţiunea. Uneori, interesele lui pot fi atât de ultramoderne şi de "mobile", încât, cu timpul, veţi tânji după o persoană mai stabilă şi mai... iubitoare. Vărsătorul nu se va încadra niciodată în această descriere! Şi abia am schiţat câteva dintre diferenţele majore!



Ce concluzii tragem de aici? Că Zodiile sunt nişte prostii?

Vă rog nu confundaţi horoscopul cu zodiacul, vă rog n-o luaţi personal, circumstanţele pot schimba totul în orice fel de relaţie, dar există caracteristici de la care nu vă puteţi sustrage.

Există oameni cu care nu e nevoie să discut mai mult de câteva minute, există oameni cărora le-am spus sub ce semn sunt născuţi din câteva cuvinte, nu e întâmplător.

Eu aş lua spiritul de aventură şi iniţiativă al Berbecului, l-aş pune laolaltă cu spiritualitatea şi sufletul tânăr al Săgetătorului, aş adăuga corectitudinea şi loialitatea unei Fecioare, visele şi creativitatea unui Peşte. Apoi peste toate, aş adăuga curajul şi determinarea unui Scorpion.

Cu toţii suntem capabili de mai bine...



Surse : www.acvaria.com, www.eastrolog.ro

14 comentarii:

  1. @Nice

    auuuch :D am uitat complet =))))), pun repede ceva si despre rac dar stai linistita ca nu e mare lucru de spus.

    RăspundețiȘtergere
  2. E un sambure de adevar in descrierea capricornului, totusi, se exagereaza prea mult cu accentul pun de noi pe latura socio-profesionala a vietii. Sau poate sunt eu exceptia zodiei...

    RăspundețiȘtergere
  3. @Nice

    Dorinta de putere la mine este, dar imi vine a rade cand compar descrierea aia cu situatia mea actuala :)). Apoi mai ai si ascendentul...care apropos, in ce semn e?

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte interesant finalul, cam la fel as proceda si eu. Asta e partea buna cand stii ce calitati are fiecare. Cu timpul poti sa ti le dezvolti pentru ca totul e acolo numai ca trebuie descoperit.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Nice

    Hmm sagetator...pai daca nu stii sigur trebuie sa verificam :D

    @Ana

    Da, numai sa gasesti rabdarea si timpul potrivit pt.a scoate la lumina toate cele bune :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Nici mama nu stie ora exacta a nasterii. Am calculat pe baza unei presupuneri...

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu-ti trebuie ora exacta, dar trebuie sa apreciezi in care dintre cele doua jumatati ale sale, te-ai nascut.

    RăspundețiȘtergere
  8. M-ai pierdut.....n-am reusit decât cu mare greutate sa trec de "tu in genunchi in fata lui"....nu trebuia sa incepi cu asta....jumatate de ora am ramas cu privirea fixa, gândindu-ma (la modul romantic, desigur) la toate capricoarnele pe care le cunosc.

    "Leul se poate dovedi pe cât de lipsit de spirit practic, pe atât de încăpăţânat" - garantez pentru propozitia asta. Ei si ce?

    Ca o parere personala, cred totusi ca-ti trebuie un semn de foc lânga tine, sa-ti tina de cald atunci când te plimbi printre fiorduri.

    RăspundețiȘtergere
  9. @Dragos

    Pai am zis ca singura zodie de foc cu care simpatizez este sagetatorul :)).

    RăspundețiȘtergere