vineri, 8 iunie 2012

Liber la vis!


Am un prieten bun cu care se întâmplă să şi locuiesc şi cu care îmi las adesea mintea să zboare printre vise comune. Şi de-aici mi-a venit ideea să vă întreb următoarea chestiune. Dacă aţi poseda o cantitate suficientă de bani încât să puteţi locui oriunde, cum ar arăta casa voastră dragă? Cum s-ar deschide calea către micul colţ de paradis pe care-l veneraţi ori de câte ori dimineaţa cuprinde ferestrele?
Nu cunosc locul în care este făcută fotografia de mai jos, dar cu siguranţă aşa arată unul dintre cele în care mi-aş dori să trăiesc verile călduroase. Să fugim din oraş!


10 comentarii:

  1. mmm :)
    ... langa un parau - o casa din lemn in stil japonez, cu gradina "asortata", la poalele unui munte inalt. Acolo... sau ceva mai sus, pe un platou :)...
    ... toate astea intr-o zona in care nu calca picior de om. Aaa... oricum n-ar calca picior de om, pentru ca mi-ar placea sa am si vreo doi tigri.
    :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Cristi, imaginea pe care mi-o fac eu despre locuinta ta de vis este una cat de poate se proaspata si imbie spre meditatie ;)).
    Numai ca tigrii aceia s-ar putea sa perturbe linistea :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Pot să îţi răspund printr-o postare la mine pe blog? Mă tem că nu am aici loc să scriu şi aş putea adăuga şi poze :D

    RăspundețiȘtergere
  4. a, nu :)... Silvia, ar fi cat de poate de fain - pentru mine

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe mine poza aia ma duce cu gandul la Elvetia. La un lac galciar...
    Cat despre casa visurilor mele, cu siguranta ar fi una in stil minimalist. Dar inca nu m-am gandit unde s-o amplasez. :P

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, Nice. Si eu m-am gandit prima data tot la Elvetia :). Pai e simplu, te gandesti unde ai vrea mai mult sa dispui de natura ;)). La malul marii sau printre munti :D.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mi-ar placea un oras precum Girona sau Bruges, dar sincer nu prea cadreaza cu stilul meu minimalist. :)) Nu vreau nici pe malul marii si nici in munti. :P

    RăspundețiȘtergere
  8. :)ah, m-am trezit azi cu asa o pofta de duca :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Uite, am scris, într-un final, la mine pe blog despre casa mea ideală. Tare mult mi-a plăcut :)

    RăspundețiȘtergere