marți, 26 iulie 2011

Eșecul

N-am cuvinte să exprim dezamăgirea pe care o simt. Mai întâi față de naivitatea mea și mai apoi față de restul. M-am grăbit, știu. Dar am impresia acum că am să rămân așa blocată în stadiul în care sunt. Mă sperie...

Ca să vă elucidez misterul am postat într-o comunitate a tinerilor scriitori aspiranți și-am primit niște critici mai dure decât pietrele de munte :)). Critici adevărate nu gulmă ...
Știu că scriu slab,ok...hai să-i spunem prost, foarte prost nu mă deranjează. Te aprob când dorești acolo unde chiar e mare nevoie de muncă, pentru că îmi trebuie părerea ta să văd unde e loc de mult mai bine, dar nu o să accept niciodată tendința de a mă supune curentului actual de care ar trebui să trag cu dinții ca să mă bage cineva în seamă.
Dacă toți scriitorii s-ar fi aliniat într-un singur rând acum n-am mai fi avut nici un sfert din literatura pe care o cunoaștem. Liniștiți-vă nu pretind că pot egala vreun mare talent! Nu știu nici dacă mă opresc aici,nici dacă fac ceva pe mai departe.
Sunt convinsă că n-am dat tot ce pot, vorb-aia ,și asta în funcție de interlocutor :)). Cel mai important e să placă unor oameni, n-o să-i mulțumești pe toți niciodată, eu una nici nu intenționez.
Oricum, rea-rea zi, abia m-a luat somnul pe la trei dimineața. Și mă mai lăudam c-a fost frumoasă...niciodată să nu zici asta până nu mergi la culcare! Bye!

6 comentarii:

  1. Ei, acei "artisti" care ti-au aruncat criticile sunt prea "artisti" , ii va roade genialitatea din ei intr-o zi.

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) Nici nu stiu ce sa mai adaug ...am fost foarte surprinsa. Eu nu am citit atat de mult ca altii a caror viata se invarte practic in domeniu si care au varste peste a mea.
    Prin urmare n-am toate armele ca sa combat niste argumente cand mi se arunca exemple in teorie.Mie imi place sa aberez si cam atat. Poate in timp invat sa o fac cum se cuvine.
    Sincer mi-a mirosit a parada pe-acolo...

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, cumplita zi. Mi-ar fi greu sa mai suport una la fel. Poate am mai mult noroc maine. :)
    In legatura cu acei oameni, ei au emis niste pareri subiective, nu trebuie sa te descurajezi, doar sa mergi inainte, pe drumul tau. >:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. Au fost subiective intr-o oarecare masura. Cum spuneam, exista lucruri destule de imbunatatit in ceea ce priveste metoda mea de scris dar in comentariile care mi s-au adresat, s-a trecut cu mult peste granita unor remarci care-si avea rostul.

    RăspundețiȘtergere
  5. da-i dracu de fuck*ri.... nu-ti mai face nervi...

    RăspundețiȘtergere
  6. :)) ha ha, mi-a trecut socul ala dar oricum urata chestie...

    RăspundețiȘtergere