joi, 9 septembrie 2010

Dimineata...



Ploua.Marunt si linistit.
Aerul a ramas tot caldut ca si ieri,vantul nici macar nu adie,numai bun sa-mi pun pasii pe drum spre catedrala mergand cot la cot cu bulevardul pe care-am sa-l pierd in vreo intersectie unde se va odihni cedandu-i calea vreunui seaman mai tanar.
Sunetul ploii astea crude se-ascunde sub claxoanele masinilor,sub rotile lor mari ce imprastie apa pe carosabil,zboara prin vazduh facandu-se una cu restul.
Ies pe balcon si parca tot spectacolul de-afara imi aminteste de ceva, cu siguranta o zi ploioasa nu-ti poate aminti decat de o alta ca ea,dar mie-mi aminteste altceva. Cativa stropi imi ating fruntea pe masura ce ma aplec sprijinindu-ma de balustrada. O gura de cafea,briosa pe jumatate devorata,jetul de apa care-mi spala din nou fata,mirosul de paine prajita cu omleta cand faci micul dejun la ora pranzului si geamul pe care l-ai lasat intredeschis. Curand soarele a aparut risipind norii,urmeaza lupta pentru suprematie,jocul infinit al acestei zile.Pe mine n-are decat sa ma prinda in hora, azi ma simt bucuroasa :)

9 comentarii:

  1. şi eu sunt mai veselă decât de obicei. o fi ceva retrograd, căci capricornii nu sunt aşa de obicei ,)

    ce mă enervează că de fiecare dată îmi ia vreo 5 minute să adaug un comentariu, până pun wordu, până adaug parala, uf uf...blogspotule.......!

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) nu stiu ce-a fost azi da` maine sa fie si mai bine ca am nevoie pentru etapa a II-a a interviului.
    sperca asa nu te va impiedica "sa ne comentam" :D si mie mi se incarca mai greu uneori pe wordpress :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am fost binedispusa de dimineata, dar cineva a avut grija sa-mi fure zambetul de pe buze si sa-mi aduca ploaia in suflet. Vad ca iar ai schimbat tema, imi place si asta tare mult. Cred ca tu le schimbi mai des decat mine. :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Te-am adaugat in blogroll cu Silvia, sper ca nu te deranjeaza. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. @Nice :))) da da da, sunt ceva de groaza.
    Acum la cate teme pot alege pentru blog parca sunt intr-o continua cautare a celei perfecte si cum starile mele se schimba la fel de des mi se pare ca apoi nu se mai potrivesc sabloanele =)) de-asta tot schimb.
    Poti sa ma treci in lista cum vrei :P doar e a ta.

    RăspundețiȘtergere
  6. E bine că te simţi ok cu ploaia :). Dovada că nu întotdeauna o ploaie poate fi ”tristă”.

    RăspundețiȘtergere
  7. ce zi buna ai asa de dimineata
    e bine

    RăspundețiȘtergere