miercuri, 30 martie 2011

Părăsind martie



Poate nu-s atât de tristă pe cât ar trebui. Si-o senzaţie stranie de entuziasm se iveşte de după cana de cafea, ţesând împletituri de agonie.Cum vine asta? Mi-e bine şi mi-e rău ori am încetat să mai disting ceea ce simt cu-adevărat.

...sunt singură,dar cred că aşa a fost mereu :)

10 comentarii:

  1. Pai priveste partea plina a paharului, ti-e si bine, ca putea sa-ti fie doar rau... Imprumuta-mi si mie un strop din entuziasmul tau.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu-s deloc bine ,iar entuziasmul asta e ca o zi insorita si friguroasa in care mergi pe strada si te-astepti sa se incalzeasca,in schimb te patrund fiori la fiecare adiere.

    RăspundețiȘtergere
  3. remediu contra depresiei (garantat): vă adunaţi 7-8 prietene, pirataţi un film, goliţi chioşcul de junkfuduri şi vizionare plăcută:)):d

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga Kate, sunt la dieta si cum a inceput sa dea roade :D eu cu mancarea o tin mai usurel.

    Plus ca exista alte cai mai atractive...
    Am iesit azi noapte in oras si pana dimineata mi-am facut terapia anti-depresie :))

    Efectul din pacate este scurt si se cer din ce in ce mai multe sedinte =))

    RăspundețiȘtergere
  5. la dietă? hm... e bine atunci. ai grijă să nu te înfometezi. si eu tineam diete, si am ajuns la concluzia ca daca tin dieta, dupa ce o termin pun mai rau pe mine si de aceea de 5 ani mi-am schimbat complet modul de a manca: adica pa pa pâine, sunt vegetariană (dar nu neapărat din motive de sănătate ci mai mult pentru că ţin la animale şi nu vreau să le găsesc în farfurie)şi mult ceai verde. 1 dată pe lună câte o bombă calorică adică junkfuduri cu fetele, dar e ok, nu se vede. a! şi mult sport! baftă

    RăspundețiȘtergere
  6. :) merci, sunt trecuta prin toate ,nu ma infometez doar mananc "sanatos" cum s-ar zice ...si mult mers pe jos. De sport nu prea ma incanta ideea pt.ca pe de-o parte consum calorii si pe de alta ma simt istovita si nevoita sa mananc si mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  7. e adevarat ca ti se face foame, dar alunga depresia. eu zic ca ba din contra atunci cand nu esti activ apare depresia...

    RăspundețiȘtergere
  8. :) e o stare generala de nemultumire si stres,cu mancarea nu am probleme ,ma motiveaza ceva ca sa ma abtin si nu ma mai refugiez in ea,dar restul problemelor persista ,I`m a mess

    RăspundețiȘtergere
  9. nu cred ca esti a mess. eu cred ca esti ok. adica, daca ma intrebi pe mine, cand ma apuca depresia e jale- tine putin dar ma simt de parca o iau de la 0 si nimic din ce am realizat nu mai conteaza deloc-sa vezi atunci apucaturi. eu cred ca dupa o varsta (la mine incepand cu 24 de ani:)) te regenerezi mai greu. la naiba, mai bine nu cresteam:))))

    RăspundețiȘtergere
  10. mi-a palcut asta cu "te regenerezi mai greu" =))
    Am avut depresie "violenta" cum o numesc eu :))
    si la mine asta se naste mai ales la nivel de relatie-dragoste-etc.
    Ceea ce e acum pare un soi de ...agonie mocnita :)),ma pot bucura,am episoade frumoase dar calitatea vietii e sub asteptarile si dorintele mele.

    RăspundețiȘtergere