joi, 17 martie 2011

Rain drops



O altă după-amiază ,aparent ca oricare alta s-a năpustit cu graţie pe măsură ce părăseam lumea viselor.Din nou ceasul a alergat lăsându-mă în urmă,dojenindu-mă că nu am un program decent al orelor de somn. Mă simt puţin slăbită şi mănânc cu "pofta" dejunul-prânz în stil dietă.

Parcă e ceva diferit azi.Edith îmi povesteşte cum s-a simţit săltată peste noapte de un soi de astenie.Mie sigur nu asta mi se întâmplă,sunt doar mai zâmbitoare.În fapt port un rânjet invizibil pe întreaga faţă.

Cu toate neajunsurile fiinţei mele nu-mi pot stăpâni un fel de emoţie pe măsură ce aerul răcoros mă împresoară. Miroase a ploaie nenăscută,pesemne încă se mai tocmesc norii pe cer.
Momentul ăsta mi-l dedică mie.

Mulţumesc,mi-ai lipsit şi tu şi toată relaxarea neînţeleasă cu care m-ai binecuvântat în această zi. Nu mă preocupă mâine şi nu mă strigă nici trecutul.

9 comentarii:

  1. te felicit pentru melodie...foarte frumoasa si foarte bine aleasa

    RăspundețiȘtergere
  2. Uite cine reuseste sa fie zen... :P :D Foarte poetic textul. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa stii ca am fost ieri :)) spre uimirea mea.
    Vremea asta cu ploaie imi e des bun aliat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte dragut noul template, chiar acum o ora ma gandeam sa-l adopt si eu pentru blogul meu. :P Iti dai seama ce surpriza am avut cand am intrat la tine. :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Acum vad insa ca nu are butonul meu preferat, reply. :(

    RăspundețiȘtergere
  6. :)) eu chiar n-am nevoie de el

    imi place aspectul asta partial...ma enerveaza floricelele alea,n-au nici o legatura cu tema principala si sincer nu-l pot modifica,ceea ce iar ma indispune.

    oricum am inca unul pe care vreau sa il folosesc numai ca nu arata asa bine ca asta,in schimb are tematica mea favorita, :X ploaia

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc :D .
    Eu astept randuri noi pe blogul tau.

    RăspundețiȘtergere