duminică, 3 octombrie 2010

to the dreams

Acum cateva luni bune am vazut un film...poate il stiti,
"500 days of Summer", care NU e un film de dragoste ,ci unul despre ea...sau despre oamenii care viseaza mail mult,nu stiu.
Seara asta ,dupa ziua de ieri simteam nevoia sa il mai vad o data..si acum asta fac,incercand sa conserv ceea ce nici o minte sanatoasa n-ar dori.
Nu stiu daca ati vazut vreodata cu cineva drag un film la mai mult de 700 km departare.Practic ar fi imposibil dar daca ai rabdare...se cam poate :) si sa ma iertati daca par mandra dar n-are cum sa fie altfel intr-o lume in care majoritatea ar fugi lasand in urma tot...ohh,deja va vorbesc de mai mult .
uneori sunt Tom ,alteori cea pe care o iubea.

Daca vedeti filmul si sunteti indragostiti...mai urmariti-l o data,e posibil ca raspunsurile sa nu vina din prima ca urmare a lipsei de concentare : )) de altfel daca l-ati vazut si mai rau ...v-a fost recomandat ,e neaparat nevoie sa-l vedeti singuri.

replica mea preferata e : I hate this song!
si ma gandesc ca le urasc cam pe toate : )))
Abia 24:30,ce devreme...

2 comentarii:

  1. Citindu-ti blogul realizez ce fiinta simpla si superficiala sunt. Si cat de naiva am fost sa ma consider complicata si complexa. Noi doua, desi in aceeasi zodie, suntem extrem de diferite. Nu am nimic din profunzimea ta, din tumultul tau interior, pe langa undele involburate in care se scalda sufletul tau, eu par luciul calm, aproape impietrit, al unui lac.

    RăspundețiȘtergere
  2. :) faptul ca potentiale surse de durere rodesc la sanul meu mai des decat la oricare alta persoana nu-i tocmai de apreciat = ))
    sunt dificila si complexa dar daca am ce-mi trebuie (deja parca vorbesc de cocaina),cred ca ma caracterizez prin simplitate.

    zodia da numai unele trasaturi ,apoi eu am ascendent in pesti si un temperament melancolic-sentimental :))) de-asta inclin spre dezastru.


    am avut episoade in care m-am simtit asa cum te prezinti tu

    NOTA: Semanam mai mult decat crezi :)))

    RăspundețiȘtergere