luni, 22 noiembrie 2010

Nimic

Atât timp petrecut în lumina ta neagră...sufletul meu pare aproape orbit.Şi strâns m-au ţinut braţele tale reci împrăştiind mângâieri dureroase asupra conştiinţei mele.Laitmotiv al orelor,niciodata din nou...şi tăcere pentru toate care vin.
Azi (iata ,atât de des l-am folosit încât ai zice că e cuvantul meu preferat ),ei bine azi nu-i bine.Să fie oboseala stupidă cu care mă înarmez peste noapte, ori tremurul interior ,ori pastilele pe care nu le mai iau de câteva zile,sau o iau razna la loc?Zic la loc, pentru că ..vezi tu,firea mea e predispusă la dezastre mici şi suculente :)). Mică luptă.Nu mai pot face nimic,astă e gândul care ameninţă ,prevestind dominaţie.Şi-aş scrie zău aş face-o, aş scrie despre tot ce simt acum, dar mă întreabă Eva, la ce bun?

8 comentarii:

  1. Scrii când şi dacă simţi că vrei să scrii despre ceea ce simţi :)

    Eşti la pas cu ”moda” :D (ţi-ai schimbat şablonul)

    RăspundețiȘtergere
  2. a venit iarnaaaaaaa i-am simtit mirosul intr-una din diminetile trecute,acum abia astept sa se intample cu adevarat;plus ca am auzit ca weekendul viitor ar ninge :D, mergem cu sania prin centrul Timisoarei,ne urcam in balconul Operei si pornim la vale peste porumbei; te tine? :D

    RăspundețiȘtergere
  3. "Rien" a scris si Ludovic al XVI-lea in jurnalul lui, in seara zilei de 14 iulie 1789....Lui i s-a parut ca ziua cu pricina a trecut fara evenimente majore.

    Scrie draga....elibereaza-te, spune totul, sa nu omiti niciun amanunt!

    RăspundețiȘtergere
  4. E a doua oara cand imi raspunzi cu fraza asta hahaha :)))

    RăspundețiȘtergere