duminică, 19 decembrie 2010

Mărţişoare de zăpadă

Am revenit cu forţe noi ,întregită şi fizic şi moral mă simt gata să reiau de unde am lăsat,căci mica pauză obligatorie mi-a aruncat o umbră asupra zilelor ce-aveau să vină încercându-mă să vadă cât rezist acum stresului.SÂC! Nu mă las!
Mulţumesc din nou lui Worsakeend,Denis şi Edith cu care mi-am mâncat ultima săptămână.O să-mi lipsiţi băh!Asta cerea o reuniune,aşa că am ieşit aseară,cu inculpatele de mai sus : )),mai multe nu vreau să-mi amintesc pentru că nu ştiu ce mi-a făcut tratamentul ăsta,mă tot pricopsesc cu "fani" care mai de care.Nu că n-aş avea eu o înclinaţie bolnavă şi-aşa
(fără supărare), dar parcă prea mult pentru o singură ieşire,şi cum în ultimele luni au fost foarte rare,m-a cam surprins. Sincer e cam obositor,plus că acum am alte prorităţi.În fine,tot râd cu gândul la unul dintre cei care şi-au arătat "afecţiunea" : )) vă povestesc eu odată,cât despre ăia agresivi...noroc că se găsesc mereu tipe care să te scoată din încurcătură :D .
Acestea fiind spuse,să aveţi o duminică bună,mergeţi la plimbare, e superb la -10 grade celsius ,baftă cu ziua de mâine şi vă las două piese pentru că să aleg una ar fi fost prea crunt .Dacă mă repet îmi cer scuze, uit foarte uşor,deh vârsta .
Bye!



7 comentarii:

  1. :-))))))))))))))))

    Da, se vede ca stai foarte bine cu moralul, se simte din calitatea umorului. Dar sa stii ca nu mai cred in amenintarile tale. Acum vreo doua-trei luni ziceai ca o sa "spui tot" si, in afara de marturisirea cu pozele semi-nud, n-am ia zis nimic :-( .

    "mă tot pricopsesc cu "fani" care mai de care" :-))))

    Ah, m-ai facut sa râd! Esti foarte buna, trebuie sa recunosc.

    Sincer, ma bucur pentru tine. Cel putin dupa cum scrii, e clar ca esti pe drumul corect. O sa-mi lipseasca fata melancolica de altadata, dar nu e asa mare problema. In locul ei a venit fata intregita fizic si moral.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragos...rabdare,cuvantul "fan(e)"e des folosit de cineva drag mie si-si are umorul propriu,asadar nu prea mi se datoreaza mie :P
    Cat despre fata melancolica...sa nu crezi ca a mancat-o Silvia asta de tot : )) ,doar o invatam sa nu fie PREA melancolica,risca sa nu fie deloc multumita,si cum viata e si-asa mult prea trista...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ionut : )) sa-ti amintesc cum te pricepi sa-mi explici ca daca nu se vede bine "peisajul", atunci e sigur o imitatie proasta,evetual imprumutata ?

    =)))

    RăspundețiȘtergere
  4. :)) uff te pomenesti ca esti iute la manie =))))))))))))

    RăspundețiȘtergere