joi, 30 decembrie 2010

Secret pasta!


Aveţi nevoie de următoarele : suc de roşii, măsline, caşcaval,usturoi,suncă presată (sau altă carne la alegere),ciuperci,busuioc,sare,zahăr,ulei de masline ori de floarea soarelui şi pastele of course :)).Auxiliare: tigăi,oale,farfurii,tacâmuri şi timp.


Metoda miraculoasă :

1.SOSUL

Se căleşte carnea cu usturoiul în puţin ulei,se adaugă sare şi busuioc pt.aromă.Eventual se poate acoperi cu un capac vasul în care gătiţi şi se lasă la foc mic pt.2-3 minute.
Se adaugă sucul de rosii ,ciupercile şi măslinele tăiate.Zahărul se adaugă dacă sosul de roşii vi se pare prea acrişor.Se fierb cu totul cam 20-25 de minute.

2.PASTELE

Se fierb pastele :)))). Apa să fie clocotită ,apoi adăugaţi pastele şi de-aici ştiţi şi voi.

Se servesc cu caşcaval ras.De altfel îl puteti adăuga în sos dacă doriţi.Nu uitaţi de vin,că altfel n-are farmec!

Poftă bună!Şi hai să lăsăm prostiile :))).

Azi,o zi ca oricare alta va fi încununată cu un concert Persona :D, dacă mă gândesc bine ultimele nopţi au fost o petrecere continuă într-un fel sau altul :)).Bun ideea e că voiam să vă urez o zi frumoasă mâine,indiferent de locaţia ori persoanele cu care v-o petreceţi şi s-auzim de bine în 2011.O să vă ţin companie până duminică,luni îmi iau zborul spre casă,marţi împlinesc 24 de ...ierni şi voi fi împreună cu părinţii,nu i-am mai văzut de prin august.Pentru urări,cadouri sau înjurături puteţi folosi adresa de mail,pagina de facebook ori pe cea de blog :D.
Anul ăsta a fost important pentru mine,am învăţat destule,mă bucur că am cunoscut oameni noi,că vă aberez pe-aici şi că în ciuda greutăţilor pe care le-am întâlnit încă rânjesc cu putere .
Îmi vor lipsi în noaptea dintre ani : Denis şi Edith.
Îmi vor lipsi de-acum înainte : probabil tu...dar scap şi de problema asta.

Enjoy the songs! Distracţie plăcută!







Da,da ştiu,am înnebunit cu Crossfade :P



4 comentarii:

  1. Se anunta un inceput de an bogat in evenimente. :) Iti doresc un 2011 frumos, cu mult soare in suflet, cu multa dragoste, bucurii, noroc si sanatate. La multi Ani!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult!
    Toate gandurile mele bune se indreapta spre tine! Sa ai un an cat mai frumos :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Revin cu un La Multi Ani cu ocazia zilei tale de nastere.:) Sper ca am tinut bine minte.

    RăspundețiȘtergere
  4. da,.multumesc frumos :) sa stii ca eu sunt foarte uituca am uitat cand e a ta :(

    RăspundețiȘtergere