marți, 24 ianuarie 2012

A doua

Cine e acel cineva căruia în clipe grele îi verşi otrăvurile tale peste ale sale?

Eu aş fi putut avea o mulţime de persoane cărora să le împărtăşesc nevoile mele, dar timpul, distanţa, au creat bariere greu de răpus. De altfel nici nu-mi doresc să invadez spaţiul cuiva fără rost, căci nu mai sunt ceea ce cunoşteau vechii mei prieteni. Şi pare atât de greu să mă îndrept către o explicaţie... oamenii nu se schimbă niciodată, doar suferă mutaţii. Mutaţii pe care ei le numesc din plăcere, evoluţie. Sau poate evoluţia e demnă de unele caractere. În nici un caz nu putem discuta despre asta în privinţa mea.

Şi revin. Nu cer ajutorul nimănui, pentru că n-aş avea ce să cer. Doar că azi am avut nevoie să discut despre problema asta care începe sincer să-mi roadă până şi oasele. M-am rezumat la atât, restul sunt lucruri pe care le ascund destul de bine ochilor care nu se văd decât de două-trei ori pe an.
Toate, toate lucrurile se adună.
E greu să te întorci de unde ai plecat, e foarte uşor să pleci de unde vei simţi nevoia cândva să te întorci. Şi e nevoie de efort psihic şi fizic ca să te aduci la o variantă mai bună.
Din păcate, e de prisos.

8 comentarii:

  1. de mult voiam sa-l schimb da` mi-a fost lene sa aleg...sunt vreo 600 de optiuni :))) si prea o duc bine la capitolul decizii, nici asta nu ma multumeste 100%

    RăspundețiȘtergere
  2. Am invatat sa ne purtam singuri de grija... Eu nu am cui ma confesa, pentru ca nu simt nevoia sa fac asta. Nici nu pot...Nu cred ca oamenii mai au chef sa ne asculte. Si mi-e teama ca nici putinta de a ne intelege cu adevarat.
    Si mie imi place noua tema. E faina. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. :) in mare, cam asa simt si eu Nice
    apropos de tema... o sa se schimbe ea din nou :)), macar am gasit una care sa fie in concordanta cu culoarea sufletului meu :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Culoarea sufletului tau? Roz, alb? :D Rosu? Portocaliu? Spune-mi te rog ca da, orice mai putin negru. :)) E bun si un maro, un crem, un verde, un albastru(ups, asta de acum e albastra). :P

    RăspundețiȘtergere
  5. :))) al meu e purpuriu, sau precum tema (nu stiu cum se vede la tine dar la mine e un albastru inchis indiggo :D )

    RăspundețiȘtergere